SchoolPraat

Even snel op je smartphone kijken wanneer de ouderavond of de schoolvakantie is. Direct een berichtje krijgen als de kinderen later terug zijn van schoolreis. Zien wie er allemaal lesgeven op deze school en achtergrondinfo lezen over de onderwijsmethode. De foto’s van het schoolreisje aan opa en oma laten zien. Meteen op de hoogte zijn van het laatste schoolnieuws. Direct alle telefoonnummers en e-mailadressen bij de hand.

Dat kan allemaal met de nieuwe app van de Herman Gorter. De school heeft bewust gekozen voor een app omdat dit de eenvoudigste en meest effectieve manier van communiceren is.

Stappenplan:

1. Zoek de app Zaan Primair in de App Store (iOs).  

OF 

Zoek de app Herman Gorter in de Google Play Store (Android).

2. U klikt op “Account aanmaken”. U gebruikt het mailadres dat u op school heeft doorgegeven. Klik dan onderaan op “Account aanmaken”

3. U ontvangt dan een activatiemail in uw mailbox. Hierin klikt u op “activeren”. U krijgt dan een melding als u niet op de whitelist staat.

4.  Hierna gaat u terug naar de app en klikt u op “Inloggen”. Gebruik weer hetzelfde mailadres en het door u gemaakte wachtwoord. U bent hierna gekoppeld aan de groepen van uw kind(eren), ook voor de schooljaren erna.

Mocht u in deze app alsnog de melding krijgen dat u niet op de whitelist staat, dan kunt u een mail sturen naar: [email protected]

Hopelijk verhelpen wij hiermee de problemen en kunnen wij u goed informeren over de school.