Logopedie

Logopedie

Ik ben Anouk den Broeder, logopedist en klinisch linguïst, werkzaam bij de Praatmaat groep. Ik ben gevestigd in vijf verschillende basisscholen in Zaandam. In 2013 heb ik mijn diploma logopedie behaald en in 2015 mijn Master Neurolinguïstiek.
Tijdens de logopediebehandelingen werken we aan veel verschillende onderdelen van de spraak- en taalontwikkeling, maar ook aan bijvoorbeeld stotteren of stemproblemen. Ruime ouderbetrokkenheid is daarbij van groot belang. Ik betrek ouders graag bij de behandeling, zodat de oefening thuis herhaald kunnen worden en de nieuwe informatie zo optimaal mogelijk beklijft bij het kind. Op deze manier kunnen kinderen hun grootst mogelijke groei behalen.
Schroom niet om vragen te stellen over uw kind(eren)!

 

Logopedie bij de Praatmaat Groep

Sinds 1989 staat De Praatmaat Groep voor klantgerichtheid, kwaliteit, kennis, kunde, korte behandelduur, kindvriendelijkheid, continuïteit, korte communicatie lijnen, vraaggestuurde zorg, preventie en curatie, optimale samenwerking met alle betrokken partijen, teneinde te komen tot het beste resultaat. Complete logopedische zorg met een menselijk gezicht.
Logopedie heeft als doel het verbeteren of vergemakkelijken van communicatie. De logopedist kan helpen bij problemen op het gebied van spraak, taal, stem en/of gehoor.
Bij ons kan iedereen terecht voor logopedische hulp, van jong tot oud. In onze praktijken, maar ook op locatie/aan huis (indien geïndiceerd) , bieden wij:

• Preventie
• Onderzoek
• Behandeling
• Advies en begeleiding

Voor meer informatie: www.depraatmaatgroep.nl